Verzending

Na ontvangst van uw bestelling wordt deze, na ontvangst van uw betaling, zo spoedig mogelijk verzonden verzonden via DHL Express met trackingnummer, waarmee u uw pakket online kunt volgen. U kunt uw zending volgen via de link van DHL Express

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 a 3 werkdagen bij u te bezorgen. 

De genoemde levertijden op de website zijn onder voorbehoud van overmacht bij de vervoerder en kunnen afwijken bij feestdagen.

Als gevolg van de coronapandemie en het grote aantal pakketten die bezorgd dienen te worden rondom de feestdagen, kan bezorging vertraagd zijn. 

Verzendkosten

Verzendkosten binnen de Europese Unie

Boven een bestelling van € 50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht binnen de Europese Unie. Bestelt u voor minder dan € 50,00, dan bedragen de verzendkosten € 4,95 (incl. BTW). 

De Europese Unie bestaat uit de volgende lidstaten: België, Bulgarije, Zuid-Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje en Tsjechië. Het Verenigd Koninkrijk is met ingang van 1 februari 2020 geen onderdeel meer van de Europese Unie. Tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie is een overgangsperiode afgesproken, waarin het Verenigd Koninkrijk in deze overgangsperiode gezien zal worden als lidstaat. 

Verzendkosten binnen Europa naar landen die geen lidstaat van de Europese Unie zijn

Bij alle bestellingen binnen Europa, waarvan het land geen lid van de Europese Unie is, wordt een bedrag van € 10,95 (incl. BTW) aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Betaling

Uw betaling geschiedt via   Mollie

U heeft keuze uit meerdere opties om uw bestelling te voldoen:

Ideal, PayPal, Bancontact, Overboeking, Sofort Banking, Giropay, KBC/CBC Payment Button, Belfius Pay Button, Klarna Achteraf betalen

Ideal  PayPal  Bancontact    SOFORT Banking  Giropay  KBC/CBC  Klarna Achteraf betalen

Voorwaarden Klarna Achteraf Betalen

De betalingsmethode Pay in [14] dagen is alleen beschikbaar in het geval van een positieve kredietbeoordeling. Voor dit doel, tijdens het bestelproces en de afhandeling van uw aankoop, sturen we uw gegevens voor een adres en kredietcontrole door naar Klarna. We kunnen u alleen de beschikbare betalingsmethoden aanbieden op basis van het resultaat van de kredietcontrole. Algemene informatie over Klarna en de gebruikersvoorwaarden per land vind je op klarna.com. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie in de privacyverklaring van Klarna.