Logo Tastov

Over ons

Tastov

Voor de gemiddelde vrouw is een tas een onmisbaar bezit.Buiten de practische vorm om is een tas niet alleen een toevoeging, maar zelfs een onderdeel van uw outfit.Ook de man maakt meer en meer gebruik van een tas. Niet alleen meer voor zakelijk gebruik, maar ook voor privédoeleinden.

En daar sluit Tastov precies op aan. Een breed assortiment designer tassen waarin u niet alleen uw persoonlijke bezittingen kunt opbergen, maar die ook laten zien wie u bent!

Met onze zonnebrillen en horloges van bekende merken als Polaroid, Guess, Hugo Boss en vele andere kunt u uw outfit compleet maken.

Wij nodigen u uit een kijkje te nemen in onze webwinkel en wensen u veel winkelplezier.

Ziet u dingen ter verbetering, dan horen wij het graag. Neem contact met ons op om uw ideeën te delen en wij zullen ze in overweging nemen.

Missie

Tastov levert modeaccessoires aan particulieren.

Hoewel niet gemotiveerd door enige geloofsovertuiging is onze drijfveer calvinistisch zaken doen. Onze kernwaarden zijn openheid, eerlijkheid, transparantie en een no-nonsense mentaliteit, die tot uiting komt in onze klantvriendelijkheid. Oftewel, we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Voor Tastov de pijler van ons bedrijf en voor u als consument een zekerheid waarop u kunt bouwen.

Gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk

Met ingang van 30 april 2020 is Tastov gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk.

Zij bemiddelen indien nodig bij geschillen. In onze klachtenregeling kunt u hierover meer informatie vinden.

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Dank voor uw bezoek aan onze webwinkel!

Klantenservice Tastov