Filter op

Geslacht

Geslacht

Categorieën

Categorieën

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Seizoen

Seizoen

Materiaal

Materiaal

Designer Tassen

Wie droomt er nu niet van een designer tas? Er zullen vast veel redenen zijn om er geen te kopen, maar er zijn minstens zoveel redenen om er wel één aan te schaffen. 


Redenen om juist wel een designer tas te kopen


Van winkelen wordt je gelukkig

Je wordt er blij van en het geeft een gevoel van controle. Die tas maakt je dus gelukkig!


Een designer tas raakt nooit uit de mode

Designer tassen blijven altijd hip. Ze zijn chique en elegant en passen in elk modebeeld. Je kunt er dus jarenlang plezier van beleven. 


Goedkoop is duurkoop

Een goedkope tas is vaak geen lang leven beschoren. En dus moet je vaak een nieuwe kopen. Naast de vorige reden, dat ze nooit uit de mode raken, zul je met zo'n tas uiteindelijk goedkoper uit zijn omdat ze van een hoge kwaliteit zijn en dus niet snel kapot zullen gaan. 


Het is een statussymbool en geeft je outfit een boost

Dit behoeft geen uitleg waarschijnlijk. Veel mensen dromen ervan designer tassen te hebben. Het zal je zelfvertrouwen doen toenemen.


Vervoer je spullen in stijl

Ze hebben stijl en klasse. Wat is er mooier dan je spullen op die manier mee te nemen?


Ze zijn een investering

Zoals al benoemd is zijn ze van hoge kwaliteit en raken nooit uit de mode. Van bepaalde merken worden ze in de loop der tijd zelfs meer geld waard, die je dan met winst kunt verkopen. Maar ook aan dochters en kleindochters kan de tas doorgegeven worden. 


Er is altijd een reden om jezelf te verwennen!

Misschien is dit wel de belangrijkste reden om die tas aan te schaffen die je al zo lang op het oog hebt. Je verdient het! Jij bent het waard!

Het leven is druk en vol stress en vaak schiet je er zelf bij in. Of je bereikt een mooie mijlpaal in je leven zoals een nieuwe studie of baan, het behalen van je rijbewijs, moeder en vader worden. Misschien zit je in een moeilijke periode in je leven en heb je er behoefte aan jezelf eens te verwennen. Of wil je zonder speciale reden jezelf iets moois cadeau doen. 


We hebben een prachtig aanbod tassen van bekende merken zoals Love Moschino, Michael Kors, Gucci, Prada en vele andere. 

Designer Tassen

Actieve filters