Filter op

Geslacht

Geslacht

Categorieën

Categorieën

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Wijzers

Wijzers

Wijzerplaat

Wijzerplaat

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Datumweergave

Datumweergave

Multifunctioneel

Multifunctioneel

Chronograaf

Chronograaf

Materiaal kast

Materiaal kast

Kastgrootte

Kastgrootte

Materiaal riem

Materiaal riem

Horloges

Waarom zou je tegenwoordig nog een horloge dragen? Tegenwoordig heeft toch iedereen een mobiel, waarop de tijd af te lezen is. Toch zijn er veel redenen om een horloge te dragen, die hieronder zijn samengevat. Je onderscheidt jezelf als je een horloge draagt.


Redenen om een horloge te kopen


Gemak

Het is eenvoudiger en sneller om op het horloge om je pols te kijken dan je mobiele telefoon te moeten pakken. 


Een horloge maakt je socialer

De verleiding is groot wanneer je de mobiele telefoon in je handen hebt om dan even snel je sociale media of e-mail te controleren. Wanneer je met je vrienden samen bent, een meeting hebt of in gesprek bent, is deze afleiding vaak storend en onwenselijk. Door even op je horloge te kijken, kun je gewoon blijven deelnemen aan het gesprek. 


Een horloge zegt iets over wie jij bent

Als je een horloge draagt, geef je een beeld over je karakter en je smaak en uitstraling. Je outfit krijgt een boost en het dragen van een horloge geeft een professionele uitstraling. 


Je krijgt complimenten

Een horloge is een prachtige en tijdloze accessoirre en geeft een professionele uitstraling. Op een zorgvuldig uitgekozen exemplaar op kleur, materiaal en vorm zul je complimenten ontvangen. Een horloge maakt je dus blij!

Net als een juweel is een horloge een stijlvol sierraad. Een mooie toevoeging op de accessoires die je draagt om jezelf te laten zien. Zo wordt je outfit een mooi geheel. 


Er is altijd een reden jezelf te verwennen!

Hierboven staan een hoop redenen om het horloge te kopen dat je zo mooi vindt, maar misschien is dit wel de belangrijkste reden. Er gebeurt zoveel in je leven en je vergeet je zelf zo vaak. Is dat herkenbaar? Jezelf af en toe verwennen met iets moois zal je goed doen!

Misschien bereik je een mijlpaal in je leven, zoals bijvoorbeeld een nieuwe studie of andere baan, je slaagt voor je rijbewijs, je krijgt een kind of je gaat trouwen of samenwonen. Het kan ook zijn dat je in een moeilijke periode in je leven zit en heb je er behoefte aan jezelf eens te verwennen. Of je wilt zomaar jezelf iets cadeau doen. Of je wilt een dierbare blij maken, dat kan natuurlijk ook!


Bekijk ons aanbod van bekende merken zoals Guess, Timberland, Calvin Klein en vele andere.

Horloges

Actieve filters