Portefeuilles

Een portemonnee is een onmisbare accessoire voor zowel vrouwen als mannen. Feit is dat wij steeds minder contact geld bij ons dragen en de portemonnee wordt steeds meer gevuld met pasjes. Een designer portefeuille is helemaal een blikvanger. 


Redenen om een designer portefeuille te kopen


Betaal in stijl

Met een designer portefeuille betaal je in stijl. 


Laat zien wie jij bent

Accessoires zoals een designer tas en een designer portemonnee laten zien wie je bent. Het geeft een boost aan je outfit. Zo kom je goed voor de dag!


Goedkoop is duurkoop

Portefeuilles zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en mate van kwaliteit. Bij aanschaf van een designer portefeuille weet je dat je niet alleen een prachtig exemplaar hebt, maar ook een kwalitatief hoogstaand product dat lang zal meegaan. En je mag er ook nog eens mee gezien worden!


Altijd je geld en pasjes bij de hand

We gebruiken steeds minder contant geld. Toch kunnen we er ook niet zonder. Sommige dingen wil je nu eenmaal niet per pas betalen. Anderzijds zijn we tegenwoordig nergens meer zonder pasjes. Dan is het heel handig dit alles in een prachtige, stijlvolle designer portefeuille op te bergen. 


Verwen jezelf met een mooi cadeau

Er is altijd een reden om jezelf te verwennen! 

Wellicht is dit wel de belangrijkste reden om die portemonnee te kopen die je zo mooi vindt. 

Misschien ben je een nieuwe baan of studie begonnen, heb je een kind gekregen of ga je trouwen of samenwonen. Een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment. 

Het kan ook zijn dat je in een moeilijke tijd zit of hebt gezeten en zou een cadeau aan jezelf of een ander je goed doen. 


Bekijk onze portemonnees voor dames en heren van bekende merken als Armani Jeans, Emporio Armani, Love Moschino, Piquadro en andere. 

Portefeuilles

Actieve filters